Hei alle sammen,

 

Denne gangen gikk turen med

M/F ”PEARL SEAWAYS”,  DFDS fra Vippetangen,  tur/retur Oslo / København.

Texaco treffet 2016 ble like vellykket som alltid. Koselig å treffe alle sammen igjen. Noen få har faktisk vært med på alle treffene - imponerende.

Hver gang vi har treff og jeg har vært med å arrangere skryter mange, og som oftest de samme hver gang - at de skal komme på treff. De samme personene uteblir også hver gang - ganske forunderlig. Da snakker jeg ikke om de som seiler aktivt og ikke har kunnet kommet pga turnus etc

Samtidig har det vært en "hard kjerne" som har vært med nesten hver gang, og takker disse for alle de fine stundene de har vært med å skape.

Vi blir ikke yngre med tiden, så denne gangen var siste treff i regi av Eva M Jensen, Trond Kjølstad og undertegnede, og vi takker for oss.

Om andre føler behov for å arrangere treff står de fritt til det. Jeg kommer, og gleder meg.!!

Eva sitter på all informasjon som trengs. Ta gjerne kontakt med henne.

Facebook gruppen Texaco Norway seilere blir å fortsette administrert av Arne Eliassen og meg.

Websidene http://www.texacotreff.no blir også å eksistere fremover i tid administrert av meg. Begge disse står til tjeneste for de som måtte ha lyst til å arrangere nye treff. Ta kontakt i så måte.

Vi håper alle treffene har bidratt til at vi opprettholder kontakten - også fremmover i tid. Kanskje på en litt mer uformell måte.

Ha en fin tid og håper å treffe dere alle igjen.

 

 

for arrangement komiteen

mvh Harald

 

 

 

 

www.texacotreff.no

 

Deltagerliste

Deltagerliste

Bilder

Eva M Jensen